Webbsida med videobakgrund

SEG, Swiss Education Group är ett världsledande nätverk med hotell management-utbildningar, kock-, och konditorutbildningar. De ville skapa sig en profil som tilltalar ungdomar som påvisar handlingskraft och action. Och webbsidan skulle dels innehålla alla viktiga – och kanske lite tråkiga fakta om utbildningar och ansökningar – och dels skulle den vara tilltalande för ögat.

SEG hade dessutom ett stort bibliotek med filmer och foton, vilket vi valde att utnyttja för webbplatsen. Lösningen vi föreslog var att skapa en videobakgrund på första sidan. Detta skapar en känsla av närvaro, och besökaren hamnar i rätt sinnesstämning för att vidare klicka runt på webbplatsen, och förhoppningsvis kontakta SEG för mer information om dess utbildningar.

Du behöver inte vara en expert på video för att åstadkomma detta, ofta räcker det med en enklare kortfilm som går runt i en loop. Känslan av rörelse och handling är måhända viktigare för en webbplats än absolut perfektion. Och givetvis hjälper vi dig med allt.

Besök Swiss Education Group.