Vin och delikatesser

Uppdraget

Cellar & Bottega ville förnya och omforma sin närvaro på Internet. Det är en butik som säljer italienska viner och delikatesser. De behövde en total uppdatering av sin webbnärvaro, samt nyhetssektion och lättnavigerad avdelning för produkterna.

Lösningen

Vi producerade en webbplats med alla viktiga funktioner. Den är byggd i WordPress, som är mycket lätt att använda, och personalen kan enkelt uppdatera och skriva nyheter. Det är också lätt att återpublicera nyheter i sociala medier.

För att göra livet enkelt för nya kunder har vi också lagt till en interaktiv karta över platsen och staden. Vi använder originalfoton antingen från butiken eller från olika tillverkare för att ge en unik känsla till webbplatsen. Och färgerna är i linje med de butikens inredning och logotyp.

Resultatet

Cellar & Bottega är en av de bästa nu vin och delikatessbutiker inom sitt område. Och nu webbsidan är numera i linje med det goda ryktet. Det är lätt att hitta i butiken, lätt att följa nyheter antingen på webbplatsen eller på sociala medier. Och kunder hittar också alla viner och produkter logiskt uppdelat i en produktsektion.

Surfa på webbplatsen: cellarandbottega.com.cy