Min webbsida fungerar inte längre!

page-errorDet är en webbdesigners mardröm när kunden börjar ändra den grafiska formgivningen, och efter några veckor är webbplatsen prydd med animerade giffar och felformaterad text. Och av det fordom proffsiga utseendet är det inte mycket kvar.

Men kanske är det vi webbdesigners som inte lyssnar tillräckligt noga på kunden? Har vi sålt något åt dem som de egentligen inte ville ha? Kanske var de ute efter något annat redan från början, en sida som inte var lika stilren som den vi föreslog?

Det är en konst att lyssna på kunden, och via samtalet komma fram till en lösning som fungerar för bägge parter.

Men det finns större problem än att sidan blir nerklottrad efter några veckor. Ibland när kunden ska göra uppdateringar och modifieringar så går något sönder, och sidan fungerar inte längre som den ska.

Det är ganska många som sitter där ute med webbplatser som bjuder på både stora och små skönhetsfel, samt tekniska problem. Ofta tar man inte tag i saken, man har inte tid, eller så är man rädd att det ska kosta för mycket att fixa.

Tioreo hjälper dig med alla möjliga problem på WordPress, samt shoppingverktyget Woocommerce. Vare sig du vill installera nytt, om något inte längre fungerar, eller behöver justeras eller uppdateras.

Webbsidan är ofta företagets starkaste och mest lättillgängliga marknadskanal, sköt om den!